Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Keluarga Ki Narto Sabdho

Berikut Lakon-lakon yang dapat dinikmati:

1. Bima Kelana Jaya
2. Kresna Duta (Singa Barong)
3. Kresna Gugah (in Mediafire format)
4. Alap2an Satyoboma
5. Banjaran Harjuna II
6. Banjaran Durna
7. Dasamuka Lena
8. Gatotkaca Nagih Janji
9. Pandawa Gubah
10. Sastrojendroyuningrat
11. Ramayana I (Rama Tundung)
12. Savitri (Satyawan)
13. Suluhan Gatutkaca Gugur
14. Semar Kuning
15. Kresna Kembang (Re-condition)
16. Kumbakarna Lena
17. Narayana Jumeneng Ratu
18. Pendawa Nugraha + Revisi file no. 5a dan 5B
19. WO-Petruk Kelangan Petel
20. Goro-goro WO
21. Parikesit Grogol (sumber asli dari mbak Galuh, file 6A dan 6B tidak ada)
22. Dewa Ruci (Sumber: Wayangprabu)

About these ads

Comments on: "Wayang Kulit: Ki Narto Sabdho" (4)

  1. waaah, jan
    priyayi siji iki janlimpat tenan.
    Baru seminggu tidak sowan lha kok ya sudah berubah total daleme.
    Pokokipun kula sowan terus mas, nengga paringan sanesipun!!!

    • Walaah..mas Guntur ini aya-aya wae…wong ini yang ngutak-atik anak kulo…..tenang aja mas menawi gadah sing enggal mangke kulo wartake…..jane didelike sik nggih…he…he..

  2. Widjanarko said:

    Ndelik neng ngendi? tak brengkal tho hayo.

  3. Tuntum Nuridin said:

    Matur nuwun sanget mas, pun dangu kula nggoleki pagelaran wayang Ki Nartosabdo, satunggaling dalang ingkang kula tresnani. Wonten ing bloge Panjenengan kula saged nemahi..sameniko sampun download sebagianipun. Nuwun.

    ———————
    Matur nuwun awit kawigatosanipun.
    Griya kula sanes ing http://www.wayangprabu.com
    monggo pinarak ing mrika kathah ingkang saged kaunduh

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: