Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Wayang Kulit

Keluarga Ki Narto Sabdho

Berikut Lakon-lakon dari Ki Narto Sabdho yang dapat dinikmati:

1. Bima Kelana Jaya
2. Kresna Duta (Singa Barong)
3. Kresna Gugah (in Mediafire format)
4. Alap2an Satyoboma
5. Banjaran Harjuna II
6. Banjaran Durna
7. Dasamuka Lena
8. Gatotkaca Nagih Janji
9. Pandawa Gubah
10. Sastrojendroyuningrat
11. Ramayana I (Rama Tundung)
12. Savitri (Satyawan)
13. Suluhan Gatutkaca Gugur
14. Semar Kuning
15. Kresna Kembang (Re-condition)
16. Kumbakarna Lena
17. Narayana Jumeneng Ratu
18. Pendawa Nugraha + Revisi file no. 5a dan 5B
19. WO-Petruk Kelangan Petel
20. Goro-goro WO
21. Parikesit Grogol (sumber asli dari mbak Galuh, file 6A dan 6B tidak ada)
22. Udawa sayembara
23. Pendawa Puruhita NEW
24. Bima Sakti NEW
25. Pethilan Goro2 Ki Nartosabdho NEW
26. Pendawa Nugraha NEW
27. Kresna Kembang NEW
28. Alap2an Setyaboma NEW
29. Banjaran Harjuna II NEW
30. Kumbayana NEW
31. Pamukso (Pandu Gugur) NEW
32. Kumbakarna Lena NEW
32. Dewa Ruci (Pakdhe’s site) NEW
33. Krida Hasta_LIVE (Pakdhe’s site) NEW
34. Kalabendana Gugur_LIVE (Pakdhe’s site) NEW
35. Permadi Boyong NEW
36. Rama Nitis NEW
37. Udawa Sayembara NEW
38. Parikesit Grogol NEW
39. Ranjaban Abimanyu Gugur NEW
40. Pendawa Ngenger NEW
42. Wiratha Parwa NEW

Berikut lakon2 dari Ki H Anom Suroto:

01. Lintang Trenggana
02. Abimanyu Lahir

Comments on: "Wayang Kulit" (41)

  1. widjanarko said:

    Mbok bilih saget, dipun ponto2 dhimas ( mana yang crita carangan dan mana yang versi mahabharata ). Syukur kalau bisa khusus lakon Bharatayuda dimulai dari wiwitan (misalnya dari lakon Kresna Duta), sekedar usul kemawon……..nuwun

  2. Mas kalau uploud memang benar birate-nya diturunin aja biar kita2 yang ngedowloud juga gampang (cepet), nanti biar di naikkan sendiri birate-nya mau kwalitas yang bagaimana, mau kwalitas home teater atau gedung bioskop nggak masalah, wong tekhnologinya juga gampang aja kok

  3. nderek koment kang edy…

  4. mas edy meniko engkang lakon kresno gugah yg di mediafire kok cuman 10 file dan setelah saya download gak selesai ceritanya kelihatannnya kurang ya upload nya. …. menawi saget nyuwun tulung dikompliti nanggung dan download dari mediafire benar 2x yahud cepat sekali. mohon filenya di lengkapi .. matur nuhun

  5. praptono pambuko said:

    mas mo nanya……saya mo download Banjaran Harjuna,kok ada 2…..di WP ada dan di mas Edy juga, apa Banjaran Harjuna 1 dan Banjaran II, apa ada bedanya….
    makasih mas…..

  6. Satrio wiibowo said:

    Mas kula ndherek ngundhuh lan mangkenipun badhe dipun waradinaken lumantar gegana kagem sutresna budaya sedaya nuwun.

  7. Mas Eddy kapan file terakhir lakon Suluhan Gatotkaca gugur diupload lagi(tidak ada)
    Dan satu lagi Pendawa Ngenger kalau bisa diupload lagi.
    Matur nuwun sak derengipun.
    Salam saking Bumi Ronggolawe.
    ———————–
    Nanti mas aku cek lagi..bila perlu aku unggah ulang file yang belum ada….kalau pendawa ngenger wewenang mas Guntur

  8. puji priyono said:

    nuwun sewu slam ppw pak,Sugeng ndalu pak edy,..saya benar2 mengucapkan banyak terimakasih pak.Karena file2 yang diupload ditautkan lewat media fire,,..Jdi untuk download lebih nyaman,dan apabila
    terputus jaringan,bisa dilanjutkan kembali.Karena kecepatan download comp saya hanya 10kb per second,kalau untuk download 1 lakon saja butuh waktu 12-14 jam,he3x,…maturnuwun sanget pak edy.

  9. sabar mulyono said:

    Esthu Kulo ngathuraken agunging panuwun Pak Edy…. mugi-mugi nopo sing di “unduh” mboten kurang malah tambah ganjarane, salam kulo saking Manado.

  10. Matur sembah nuwun, Pak List, kula sampun DL file2 wayangnya. Napa malih, DL lewat lewat Jumbo, wah…cepet tur pas DL saged mirengaken….
    Salam.

  11. agung wicaksono said:

    mas edy nderek ngunduh suluhan GKG, matur nuwun sak derengipun

  12. sebagian file puniko kok mboten saget dipun unduh ???

    Salam kenal… Aris Sudaryanto…. Surabaya

  13. Mas, lampahan Ramayana I (rama tundung) file 5b kok mboten wonteng nggih…

  14. mas, yang sastrojendro kok ganti jadi dasamuka lair? ataukah emang sengaja unpublished?
    trims

  15. nuwun sewu mas edy, lampahan narayana jumeneng ratu file 2a+4b mboten enten…..?

  16. nuwun sewu mas edy, lampahan narayana jumeneng ratu file 2a + 4b mboten enten…?

  17. Banjaransari said:

    Mas, Noyorono Jumeneng kok ada file yg tdk ada:
    02A, 04B, ….. Apa memang keselip atau ada problem???

    Trm kasih

  18. Matur nuwun sangat atas kebaikan hati bapak, kersa sharing kesenian jawi.

  19. tri cahyono bs said:

    Nuwun sewu bapa Edy, bilih password “Wiratha Parwa dalah Rama Nitis ” dereng wonten. Matur suwun

  20. mas, badhe nyuwun pasword gatotkaca gugur mediafire. maturnuwun, gebangtengah@yahoo.co.id

  21. mas…, bade nyuwon menawi kerso ingkang dalangipun Ki Enthus Susmono.
    menawi kepareng matur nuwon

  22. mas saya mau ngunduh tapi nggak ada limbukan ya? jika mau berkunjung silahkan ke sini :D http://www.sukolaras.wordpress

  23. Sujarno Dwijo Susastro said:

    Matur nuwun Pak Edy kula sampun ngundhuh Alap-alapan Setyaboma lan Kalabendana Lena sampun komplit . Lumayan kangge kanca makarya

  24. Sujarno Dwijo Susastro said:

    Cariyos Rama Tundhung langkung trep menawi dipunparingi judul BANJARAN RAMA I sebab nyariyosaken lelampahanipun Rama saking lahir. Matur nuwun Pak Edy kula sampun ngundhuh file 5A dumugi 8B, ingkang 5B boten wonten nggih?. File 1A dumugi 4A kula mendhet saking Blog Jaman Semana

  25. Matur nuwun sampun saged ngundhuh ringgit ingkang dipun gelar dalang Ki Nartosabdho

  26. Matur nuwun adanya media ini. sy penggemar wayang kulit dengan dalang Ki Narto Sabdo, di bandung tidak ada radio yang menyiarkan wayang kulit, sehingga kesepian. adanya media ini sy dpt ngunduh dan diputar dengan peralatan modern, sehingga enak dinikmati

  27. Pak wah sae2 rekamanipun, kula kemawon remen sanget, menawi lampahan udawa sayembara menika nopo sami kaliyan udawa waris nopo benten nggeh, nuwun.

  28. He, he, he,,, Kok saget ical to mas,, file ipun??? Sugeng dalu,,, Ngapunten,, KuLo Sowan Mboten KuLo Nuwun,,,???

  29. gatot slametto said:

    Mas Listantoeedy, kulo nyuwun izin download, matur sembah nuwun

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: