Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Lagu Campursari

Beberapa judul dibawah ini adalah lagu campursari yang banyak disukai penggemar terutama yang iramanya klasik:

1. Lgm Kangen
2. Loro bronto
3. Mawar biru
4. Sewu kuto
5. Nyidamsari

Comments on: "Lagu Campursari" (6)

  1. matursembahnuwun mas…
    saget damel jampi sayah.

  2. Maturnuwun Pak Edy. Mirengaken Langgam Kangen dados kemutan rikala persiapan gadhah damel, klempak para kanca lan sederek wonten Solo, guyup rukun ……..

    • listantoedy said:

      Yo itung-itung kanggo tomo kangen ono monco negara…coba kasih tahu Septi dia kayaknya juga sangat doyan lagu atau wayang…Thank’s partisipasinya…

  3. Wuaah,… gayeng sanget nggih pak edy,…
    Bungah rasane web budoyo jowo katah wonten internet, kanggo nguri-uri budoyo saking leluhur.
    Kawulo putro jawi kang laher ing tlatah mbatak (Pem.Siantar Sumatera Utara) nanging seneng kaleh lagu2 jawi/campur sari lan ringgit purwo.
    Mugi2 budoyo kita saget moncer, langgeng sak laminyo.
    matur nuwon sewu, menowo klentu bahasa kulo.
    Maju terus pantang mudur….. horas…horas hita sasudenya.
    —————————
    Matur nuwun mas awit kawigatosanipun lan sampun kerso mampir…monggo disekecakaken…..

    Monggo sami diuri2 budaya kita sesarengan….

    Horrrrraaaaas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

%d blogger menyukai ini: