Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Nyuwun sewu dumateng para sederek-sederek pecinta wayang kulit, utaminipun dumateng para sutrisna Ki Nartosabdho. Lampahan Parikesit Grogol meniko sakderengipun sampun terbit wonteng ing Wayangprabu, nanging wonten 2 file ingkang dereng jangkep. Ing terbitan meniko kula sengaja ngaturaken malih lampahan menika ingkang JANGKEP. Sumber lengkapipun meniko saking kiriman mas SETA BUDI ingkang asli saking Delanggu. Nanging file2 meniko kulo terbitaken kanthi format bitrate 64 kbps, sumonggo menawi bade melaraken dados 128 utawi 192 kbps. Lan wonten 2 utawi 3 file ingkang radi kirang sae awit sumber kasetipun ugi mekaten.

Monggo kula aturi ngunduh ing MRIKI

Comments on: "Ki Nartosabdho_Parikesit Grogol (complete files)" (4)

  1. […] Bagi yang ingin melengkapi lakon Ki Nartosabdho dengan judul “Parikesit Grogol” dapat berkunjung ke blognya Pak Edy Listanto […]

  2. NDEREK MIRENGAKEN KI

  3. […] Alap2an Satyaboma Kumbakarna Lena: Kumbakarna Lena Kumbayana: Kumbayana Parikesit Grogol: Parikesit Grogol This entry was posted in Uncategorized and tagged Ki Nartosabdho; Condong Raos. Bookmark the […]

  4. prewangan said:

    Matur sembah nuwun, kulo smapun ndown-load koleksi wayangnya.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

%d blogger menyukai ini: