Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Ki Bayu Aji Pamungkas

Pagelaran Wayang Kulit Dalang Ki Bayu Aji Pamungkas Hasil convert dari mas Totok-Pati dengan Lakon:

1. Kumbokarno Gugur, Live Sedekah Bumi & Sedekah Laut, Desa Bendar, Juwana, kab. Pati, tgl. 17 September 2010 saget kaunduh ING MRIKI

2. Gondomono Luweng, Live Sedekah Bumi & Sedekah Laut, Desa Bendar, Juwana, kab. Pati, tgl. 26 September 2009 saget kaunduh ING MRIKI

Comments on: "Ki Bayu Aji Pamungkas" (6)

  1. […] bade ngersakaken lampahan meniko kulo aturi ngunduh file-ipun ING MRIKI Possibly related posts: (automatically generated)Kresno Dadi RatuGaleri KNS …Ki Nartosabdho : […]

  2. praptono pambuko said:

    maturnuwun mas, kulo sampun download KBAP (Gondomono Luweng kale Kumbokarno Gugur) suaranya mantap dan bersih….

  3. Satrio wibowo said:

    Sembah nuwun pak kula ugi ndherek ngundhuh kanthi pamuji mugi-mugi blok budaya jawa ngembang ngrembaka lan lestari nuwun.

  4. Matur-nuwun, kula ndherek ngundhuh ugi….
    Video-nipun wonten mboten nggih?
    (diwenehi ati ngrogoh kantong…he..he..he…)

    • listantoedy said:

      mas Amin video dari mas Bayu ini ada. Sebetulnya yang ada di sini hasil ripping dari VCD. tapi saya gak ada. dan ini merupakan kiriman dari mas Totok di Pati. Coba kontak beliau aja….Nuwun dah mampir…

  5. mATUR Sembah nwun kang mas, kulo nderek ngunduh,mniko sangat berharga kagem kelestarian budayo jawi wonten tanah sumatera

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: