Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Katur dumateng para sutresna ringgit wacucal ing sak indengeng bawana, khususipun pandemen swargi Ki Nartosabdho (saking Semarang). Ing kalodangan menika…mboten-a kula kasebat tiyang kirang gawean, nanging menika kula jarak convert wangsul lan nempel wangsul ing blog menika.
Rumiyin, lakon menika sampun nate dipun posting nanging sak-perangan sederek pandemen KNS paring laporan menawi convert-ipun kirang sae….mugi2 ingkang kula pasang menika sampun langkung berkualitas tinimbang ingkang kapengker….(nggih nyuwun sewu menawi tasih wonten cacate….naminipun nembe ajaran).

Menapa tho menggah isinipun cariyos meniko…..mbok menawi sampun nate dipun jlentrehaken lan kula pitados panjenengan sami sampun apal. Ingkang jelas lakon menika nyariyosaken nasib-ipun para Pandawa+Dewi Kunthi sak bibaripun ontran2 utawi paekanipun kurawa ing Bale Golo-golo wonten Waranawaca, pendawa diobong….
Nanging, wonten unen2 becik ketitik ala ketara….para Pandawa lan Kunthi saget kalis ing sambekala awit pitulunganipun garangan putih (panjelmanipun batara). Saklajengipun cumondok ing dusun Ekocakra….lan ngantos kalajengaken lampahan menika.

Monggo para sederek ingkang bade ngersakaken lampahan menika kula aturi mundut wonten MRIKI . Nuwun

NB: Lampahan menika sumberipun saking sumbangan mas Wahyudiono Wahyu (Tangerang)

Comments on: "Ki Nartosabdho; Sayembara Menthang Langkap" (3)

  1. praptono pambuko said:

    matur suwun kulo samnpun download mas, tapi untuk file 1A ga bisa didownload….eror terus mas..

  2. praptono pambuko said:

    klo suaranya udah OK mas, dibanding file yang dulu…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag