Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

DUKUNGAN PARTISIPASI

Katur para sutresna ringgit. Sak derengipun kula ngaturakan gunging panuwun dumateng para sederek ingkang sampun nyengkuyung adegipun blog meniko sanajan radi tertatih-tatih mbok menawi saged mlampah kanthi lancar. Nyuwun pangapunten menawi koleksi sangat terbatas..nggih amargi sumbangan kaset sampun awis2 lan kangge nambahi koleksi mbok menawi betah biaya lan sak meniko nembe vakum rumiyin dereng wonten ingkang bade dipun inggah.
Lha katur dumateng para kadang menawi kagungan koleksi lan pingin dipun sharing saged kakirim-aken dumateng kulo…mangke kula konvert lan kula posting.
Utawi menawi bade partisipasi ujud dana untuk tambah koleksi ugi monggo…dipun tampi..lan mangke bade dipun kintuni CD MP3 lakon menopo kemawon ingkang dipun suwun.

Matur nuwun awit kawigatosanipun lan sampun kersa mampir.

Comments on: "DUKUNGAN PARTISIPASI" (3)

  1. Kepareng nyuwun pirso, menawi partisipasi arupi dana kedahipun pinten ewu rupiyah ? Nuwun.

    • listantoedy said:

      Katur mas Rusman…
      Ingkang ateges partisipasi menika saged wujud kaset (KNS) syukur menawi kagungan lakon ingkang dereng wonten..mangke saged kula convert lan kula unggahaken.
      Menawi wujud dana..lha menika se-ikhlasipun….
      Matur nuwun sampun mampir…
      Edy L

  2. mas kl mau beli berupa dvdnya bisa gak?dikemas dgn bentuk mp3(data)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

%d blogger menyukai ini: