Sains, Teknologi, Seni dan Budaya

Klenengan

Berikut klenengan nyamleng, sugeng miyarsaken wonten ing:

MRIKI NGGIH

Comments on: "Klenengan" (8)

  1. kok mboten wonten mocopatanipun mas

  2. sukolaras said:

    nderek pitepangan
    menawi ngersakaken gegendhingan, macapat, lagu2 jadul original, tuntunan jawa kula aturi pinarak wonten pondok Sukolaras

    • Edylist said:

      nggih matur nuwun pak….kulo asring koq nengok dalem penjenengan….menawi kepareng link-ipun bade kulo tempel ing mriki kados pundi? Segeng tepang ugi…lan matur nuwun sampun kersa pinarak…

      • sukolaras said:

        Menawi mekaten boten nyasar nggih kula meniko.
        Mangga matur nuwun sanget menawi kersa pasang link

  3. Edylist said:

    Sami2 mas Sukolaras….tiap hari wonten streaming online ki Narto Sabdho serial Mahabarata….sakminiko sampun dungkap Abimanyu Gugur. Satu lakon untuk dua hari ( bagian I dan II) mulai jam 19.00 – 24.00. Saged dipiarsaken saking: http://listantoedy.blogspot.com/ utawi http://budayajawa.listen2myradio.com/ utawi ugi ing http://radiojawa.com/

  4. Satrio wibowo said:

    Ndherek nepangaken mas Edi,kula asli Klathen. Menawi wonten klenengan saking Condhong Raos ingkang garapipun maut saking swargi Ki Nrtsbd produksi ira,dahlia,kencana lsp prayogi dipun gelar ing blok penjenengan.Rumiyin swargi bapak cassete uyon2 komplit plit garapan Condhong Raos dipun koleksi. Emanipun sareng kula ngambara ing jkrt sampun mawut. Saben toko2 cassete kula orak arik pinuju kula wangsul ngetan inggih wonten namung terbatas. Matur nuwun mugi2 sumambung kekadanganipun lumantar dunia maya,nuwun.
    —————————–
    Matur nuwun mas sampun kersa mampir….nanging kulo nggih radi terbatas koleksinipun saking swargi mbah Narto, nanging menawi wayang kulit ipun kadose sampun pepak saged kaunduh ing mriki utawi ing wayangprabu.com

    • Edy Listanto said:

      silahkan mas dah ada beberapa yang sudah aku unggah termasuk Waosan Serat Kalatidha anggitan Ranggowarsito yang digarap dengan apik oleh Ki Nartosabdho. silahkan….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

%d blogger menyukai ini: